Honsels Harmonie

Nieuws

Jubileumconcert 2008

Donderdagavond 9 oktober 2008 in De Naald in Naaldwijk

Honsels Harmonie vierde haar 70 jarig bestaan met een groot concert in De Naald.
2008-10 De Naald
Het werd een feest met medewerking van Petra Berger die o.a. Terra Promessa, Boadicea en Here and now met het orkest en de band uitvoerde. Ook waren er duetten te beluisteren met Petra en Koos Sekrève zoals: Barcelona, All I ask of you, Amigos para siempre.


Honsels Harmonie werd ondersteund door de band van Peter en Ron van Elswijk. Zij deden samen o.a. wat werken van The Alan Parsons Project, welke zij ook op het Trompfestival en festival de Theaternacht uitvoerden.
Tot slot van de avond kwam de stemming er goed in met de Westlandse Joe Cocker. Kees Kruik vertolkte de nummers: You can leave your hat on, With a little help from my friends en Unchain my heart.
Met de toegiften “rood” van Marco Borsato en Can’t  You feel a brand new day werd deze avond afgesloten.

Honsels Harmonie heeft het in betrekkelijk korte tijd toch weer klaargespeeld om hun fans een fantastische, fijne avond te bezorgen. Dit was vooral te merken aan de staande ovatie die een aantal minuten aanhield.

Wie denkt dat Honsels Harmonie nu stil gaat zitten heeft het mis. Op zaterdag 18 oktober organiseert de Westlandse Federatie voor Muziekverenigingen haar jaarlijkse concertwedstrijden in de Leuningjes en ook daar geeft Honsels Harmonie acte de presènce. Zij verdedigt daar de wisselbeker voor de derde keer.

Johan den Engelsman

De aankondiging in het AD kun je nog eens nalezen.

Geef een reactie