Honsels Harmonie

Nieuws

Westland Festival 2008

Zaterdag 18 oktober heeft Honsels Harmonie deelgenomen aan het Westland Festival georganiseerd door het WFM. Dit jaar geen eerste prijs maar wel een zeer goede uitvoering van de stukken. De jury was zeer te spreken over het orkest: “Helder en doorzichtig spel. Een speelcultuur die je te weinig aantreft in de HaFaBra-wereld. Verfijnde articulatie – geen effectbejag.” en “Wel een geweldig team dit orkest!”. Helaas ging de niet-onverdiende wisselbeker naar de niet-Westlandse Brassband Schoonhoven. De einduitslag is als volgt:

 Normaal klasse
 Haags Dagorkest  8.17
 E.M.M.  8.0
 Middenklasse
 Fusica  7.67
 Animato  8.75
 Residentie brassband  8.42
 Maaslandse harmonie  9.02
 Topklasse
 Pius X  8.75
 Brassband Schoonhoven  9.33
 Phoenix  8.5
 Honsels Harmonie  8.92

Geef een reactie