Honsels Harmonie

Nieuws

Nieuwjaarsconcert 2010

Geslaagd nieuwjaarsconcert met 5 jubilarissen

Afgelopen zaterdagavond hield Honsels Harmonie haar nieuwjaarsconcert. De Voorhof was tot de laatste plaats bezet en het publiek was na het concert zeer enthousiast. Het openingskoraal gaf rust waarna de oren op de proef werden gesteld met Overture to Candide van L. Bernstein. De drie Russische dansen uit Tanczi van Jan van der Roost zorgden voor de bekende nieuwjaarsconcertsfeer. Daarna volgenden twee stukken van Gerswin: Porgy and Bess en Rhapsody in blue. Dit laatste stuk leverde de solo-klarinetist een uitbundig en verdient applaus op. El Cumbanchero en uitsmijter Caravan zorgden dat het slagwerk zich helemaal kon uitleven. Tijdens de avond werden er maar liefst 5 jubilarissen gehuldigd: Maap Koppenol en Wim Prins (40 jaar), Wil Prins (50 jaar) en Jan Prins (hobo) en Geert Prins voor maar liefst 60 jaar lidmaatschap. Allemaal van harte gefeliciteerd. En dat er in de toekomst nog vele jubilarissen zullen volgen bleek tijdens het concert waar vele goede nog jonge solisten mochten uitblinken.

Geef een reactie