Honsels Harmonie

Nieuws

Honsels Harmonie presents ‘Top of the Pops’

Op 17 april 2010 gaat Honselersdijk los op de bekende klanken van Earth, Wind & Fire, Phil Collins, Deep Purple, Abba en vele anderen. Dit gebeurt tijdens het voorjaarsconcert van Muziekvereniging Honsels Harmonie, waarbij dit jaar het thema ‘Top of the Pops’ is. Het orkest staat onder leiding van Jean Gruter. Aan dit concert werken diverse gastmuzikanten mee, waaronder Westlands bekendste zanger Koos Sekrève. Hij zal onder andere Old and Wise van Alan Parsons ten gehore brengen. De presentatie is deze avond in handen van Kees Zwinkels (WOS radio). Het voorprogramma wordt verzorgd door het leerlingenorkest onder leiding van Swen Zuiderwijk.

Zin in een spetterende muzikale avond? Dan bent u van harte welkom op zaterdag 17 april in gebouw de Voorhof aan de Dijkstraat in Honselersdijk. Het concert begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk.

NB. Het concert vindt dus niet plaats op 10 april, zoals eerder vermeld werd.

Geef een reactie