Honsels Harmonie

Nieuws

Music Kids

Momenteel is Honsels Harmonie op drie basisscholen in Honselersdijk gestart met het project Music Kids. Tijdens de workshops die voor groep 5 en 6 op de scholen zijn gehouden, maken de kinderen kennis met de instrumenten en beginselen van muziek. Op dinsdag 30 maart hebben we een open avond georganiseerd die door vele enthousiaste kinderen met hun ouders is bezocht. Het leerlingenorkest heeft een klein optreden verzorgd en ouders hebben te horen gekregen wat het betekent om lid te zijn van een muziekvereniging. De kinderen mochten intussen de vele aanwezige instrumenten proberen.

Pieter Hofland
Pieter Hofland
Pieter Hofland
Pieter Hofland

De kinderen die enthousiast zijn geworden bieden we de mogelijk om nader kennis te maken met het instrument en de verenging. Hiervoor bieden we 3 gratis kennismakingslessen aan. Op 7, 14 en 21 april zullen deze worden gehouden in gebouw de Voorhof in Honselersdijk (ingang Fazantlaan). Hier zijn de instrumenten aanwezig en krijgen de kinderen een proefles om te bepalen welk instrument ze het leukst vinden. De lessen zijn van 19.00 uur tot circa 19.45/20.00 uur. Opgeven kan nog via info@honselsharmonie.nl

Geef een reactie