Honsels Harmonie

Nieuws

Jubileumconcert Westlands Mannenkoor

In oktober 2011 bestaat het Westlands Mannenkoor 55 jaar. Dit lustrum laat het Westlands Mannenkoor (WMK) dan ook niet ongemerkt aan zich voorbij gaan en zal dit dan ook, samen met u, vieren met een groots Gala concert in het World Forum Theater in Den Haag. Een grootst jubilieumconcert zal worden georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2011.

Aan dit jubileumconcert werken mee:

  • Westlands Mannenkoor: o.l.v. dirigent Hans de Wit
  • Italiaanse tenor Tony Alessi en dochter Sandra Alessi
  • Wendy Krikken
  • Cast van Dario Fo, ondernemers in de kunst
  • Rutger de Vries
  • Joep Moonen: vleugel
  • Honsels Harmonie: o.l.v. Jean Gruter
  • Jongerenorkest Koninklijk Conservatorium

Algehele muzikale leiding is in handen van: Hans de Wit.

In het bestaan van het WMK hebben bestuur en koorleden zich voor vele goede doelen ingezet en zullen dit ook blijven doen.
Eén van deze doelen is de “Stichting A.L.S.“,  een stichting waarmee het WMK in de afgelopen jaren inmiddels een soort van “huwelijk” heeft gesloten. Uit de opbrengsten van dit Galaconcert wil het WMK tevens financiële ondersteuning geven aan het A.L.S. Nederland.

Concertkaartenkaarten zijn te koop via de verkoopadressen:

Sigarenmagazijn De Wilde B.V. in Naaldwijk – Cor de Bruin fiets en fitness in Honselersdijk en Monster – Lex Grofa Shop in Maasland. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar via de website van het Westlands Mannenkoor.

Geef een reactie