Honsels Harmonie

Nieuws

Honsels Harmonie wint 25e WFM festival

Het 25e WFM festival is in alle opzichten een groot succes geworden! De WFM is er in geslaagd om 13 orkesten uit Westland en omgeving deel te laten nemen aan het festival. Dat betekent dat honderden muzikanten actief zijn geweest met de uitvoering van hun hobby, waarmee ze het toegestroomde publiek van 11.00 uur tot 23.00 uur hebben vermaakt. De jury had een lastige dag, want de door de orkesten behaalde scores lagen dit jaar erg dicht bij elkaar.

Ook voor ons was het festival een groot succes. Het muziekwerk ‘Two and Tutti’ van Bernard van Beurden beleefde een prima première, waarbij de complimenten uitgaan naar de solisten Iris van den Bos en Gerlinde Kettwig. Met 90.66 punt wist Honsels Harmonie de eerste prijs te winnen in de topklasse. Hiermee haalden we meer dan de 90 punten die de Maaslandse Harmonie, uitkomende in de middenklasse, wist te behalen. Daardoor werd ook de dagprijs behaald en staat de wisselbeker weer een jaar in Honselersdijk!

Geef een reactie