Honsels Harmonie

Nieuws

Talentenfestival

Dit jaar staat voor het eerst het talentenfestival op het programma. Dit festival is ontstaan door het samenvoegen van het leerlingenfestival en solistenfestival. Tijdens het talentenfestival staan leden van de eigen vereniging centraal. Zij treden solo, in duo’s, trio’s of klein ensemble voor u op.

De jongste leerling speelt slechts 8 weken, een ander al een paar jaar, terwijl de meest ervaren muzikant al tientallen jaren ervaring heeft. Dit zorgt voor een zeer gevarieerd muzikaal programma. Ook zullen deze avond het leerlingenorkest o.l.v. Swen Zuiderwijk en het slagwerkensemble o.l.v. Marten van den Bijlaard optreden.

U bent van harte welkom op zaterdag 16 februari om 19.30 uur in gebouw de Voorhof, Dijkstraat 88 in Honselersdijk. De toegang is vrij.

Geef een reactie