Honsels Harmonie

Nieuws

Jubileumconcert

Na het eerste succesvolle concert ‘Westland Proms’ met een swingend programma vindt het tweede concert van die reeks plaats op vrijdag 11 oktober in de Leuningjes, te Poeldijk. De muzikanten zullen een sfeervol en gevarieerd programma spelen. Zo staat het gehele werk van Lord of the Rings op het programma en spelen we ook het werk T-Bone, waarbij de solo wordt gespeeld door Lennart de Winter en een klezmerstuk met de solo op klarinet door Christof May. In het voorprogramma zal het jeugdorkest een aantal werken laten horen. Aanvang om 19.30 uur.

Kaarten bestellen

Wilt u aanwezig zijn bij het Jubileumconcert op vrijdagavond 11 oktober, dan kunt u kaarten bestellen bij één van de leden, aan de deur of door een mail te sturen naar nieuws@honselsharmonie.nl. De kaarten kosten € 15,00 per stuk inclusief één consumptie. We zien u graag tijdens het ‘Jubileumconcert’. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, volg ons dan via twitter @honselsharmonie of bezoek onze website www.honselsharmonie.nl.

Geef een reactie