Honsels Harmonie

Nieuws

The Promise of Christmas

Grootse uitvoering van THE PROMISE OF CHRISTMAS

Op zaterdag 21 december a.s. wordt The Promise of Christmas uitgevoerd in de H. Bartholomeuskerk te Poeldijk. Dit is een unieke samenwerking tussen Honsels Harmonie, de Westlandse Koorvereniging Musica en het koor Concertante. De algehele leiding is in handen van Gerard Breas. Het koor telt ruim 200 leden en wordt begeleid door het A-orkest van Honsels Harmonie.

The Promise of Christmas is een musical-achtig koorwerk in Amerikaanse stijl van Dan Burgess. Dit unieke stuk, monumentaal door vorm en inhoud, moet u gehoord hebben. Wat The Promise of Christmas zo bijzonder maakt, is de grote afwisseling van ritme en melodieën die er in naar voren komen. The Promise of Christmas is een 45 minuten durend koorwerk dat in 1990 voor het eerst uitgevoerd werd in Nederland en ongekende reacties losmaakte bij het publiek.

Naast The Promise of Christmas worden een aantal bijzondere en traditionele kerstliederen gezongen, afgewisseld met Christmas Carols van koren en solisten. Medewerking zal worden verleend door Ira Spaulding (New York) en de Nederlandse tenor Wim Jan van Deuveren. Het geheel is zonder pauze en duurt niet langer dan anderhalf uur.

Het concert vangt aan om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 via nieuws@honselsharmonie.nl en promise.xmas@gmail.com.

Geef een reactie