Honsels Harmonie

Nieuws

Bazar 31 januari en 1 februari

Honsels Harmonie organiseert op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari 2014 de jaarlijkse Bazar in zalencentrum Rehoboth, Poeldijksepad 1 te Honselersdijk. U bent van harte welkom tijdens onze Bazar!

Op vrijdagavond zijn er mooie prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur, er is een plantenstand en er zijn andere activiteiten zoals een schiettent en darten.

Op zaterdagmiddag is er een spelletjesparcours voor de kinderen. Voorbeelden van spelletjes zijn cupcakes versieren, popcorn, waxinelichtjes versieren, spijkerbroekhangen, Kinect, Clowns met knoopballonnen en een poppenkast. Bij ieder spelletje worden punten verdiend die bij de prijzentafel kunnen worden omgewisseld in een zelf uit te zoeken prijs. Ook het rad van avontuur zaal draaien voor de volwassenen zodat de ouders, opa’s en oma’s ook wat te doen en winnen hebben!

Op zaterdagavond zal het rad van avontuur weer draaien en worden aan het einde traditiegetrouw de grootste prijzen verdraaid. Ook zal de trekking van de loterij door de notaris op zaterdagavond plaatsvinden.

Heeft u nog geen loten voor de loterij gekocht? Informeer dan bij één van onze leden of via info@honselsharmonie.nl.

Tot 31 januari en 1 februari in de Rehoboth!

De Bazarcommissie

Geef een reactie