Honsels Harmonie

Nieuws

Van Smartlap tot Opera in De Doelen

Het Zondagochtendconcert ‘Van Smartlap tot Opera’ had in de vier vorige edities een tot de nok toe gevulde, vrolijk zingende zaal publiek tot gevolg. Ook dit jaar weer wordt u al direct bij binnenkomst in de foyer verwelkomd door de ”Krijsende Krengen”. En daarna wilt u natuurlijk méér! Aan dat verzoek geeft onze eigen Rotterdamse diva sopraan Waldin Roes, terzijde gestaan door bariton Ago Verdonschot , zeer graag gehoor. Om een extra feestelijk tintje aan dit Lustrumconcert te geven zal Jacques Herb ,als speciale gast, hoogtepunten uit zijn omvangrijke repertoire vertolken. Verdere medewerking verlenen meer dan 250 (!) zangers en zangeressen van het Rotterdams Operakoor, Operettekoor Irene, de Hoekse Tranentrekkers en het Orpheus ensemble. Zij zullen u wederom bewijzen dat opera aria’s en smartlappen dichter bij elkaar liggen dan u denkt! Klassieke populaire liederen als “La Mamma ” en “De oude Jacob “ zullen in perfecte harmonie klinken naast populaire klassieke liederen als “Schenkt man sich Rosen in Tirol” en de “Triomfmars uit Aida”. Deze massale muzikale mengelmoes wordt begeleid door “Honsels Harmonie” onder leiding van Jean Gruter, de “Plengers” onder leiding van ster-accordeoniste Paula van Wanrooy en pianist Bert Nicodem.

Kaarten zijn te koop op de site van de zondagochtend-concerten of via de site van De Doelen.

Geef een reactie