Honsels Harmonie

Nieuws

Westlandse talenten hand in hand met Circus Herman Renz

door Patricia Verkade

HONSELERSDIJK – Van 11 tot en met 15 juni presenteert Circus Herman Renz in samenwerking met Albert Heijn Koornneef een unieke talentenshow waarbij de grootste Westlandse talenten een optreden mogen verzorgen in de circustent aan de Zandheullaan in Honselersdijk.

Verschillende talenten hebben onlangs deelgenomen aan de talentenjacht “Talent in de Piste’. De acht winnaars vertonen in het voorprogramma van de nieuwe voorstelling ‘Miracles’ voor maar liefst 800 toeschouwers hun kunsten. Uit het hele Westland zijn de toppers afkomstig van o.a. UDI, DOS en het leerlingenorkest van Honsels Harmonie.

De verschillende Westlandse talenten staan straks als ware artiest in de piste van het circus het publiek te vermaken. Het leerlingenorkest van Honsels Harmonie speelt zaterdagavond 14 juni onder leiding van Jarmo van Venetië. “Het is fantastisch dat op deze manier jong talent de gelegenheid krijgt om voor een groot en gevarieerd publiek live muziek te mogen maken. De muzikanten zijn gewend om voor een redelijk groot publiek op te treden maar deze setting en akoestiek is natuurlijk wel heel anders dan wij gewend zijn. Wij gaan deze uitdaging graag aan en willen met mooie sfeer- en feestelijke muziek ons plezier in muziek maken aan anderen laten zien en horen.”

Kom ook…en ervaar dat ons Westlands talent hand in hand naast het betoverend circus kan staan! De kaarten zijn in combinatie met een volle spaarkaart tot en met 11 juni voor € 7,50 te koop bij Albert Heijn Koornneef. Wacht niet te lang voor een gegarandeerd plekje!

Geef een reactie