Honsels Harmonie

Nieuws

Grootse uitvoering van The Promise of Christmas

Op zaterdag 20 december a.s. wordt The Promise of Christmas uitgevoerd in de H. Bartholomeuskerk te Poeldijk. Zoals vorig jaar werken ook nu Westlandse Koor Vereniging Musica en Honsels Harmonie samen om de indrukwekkende kerstmusical ten gehore te brengen. De algehele leiding is wederom in handen van dirigent Gerard Breas.

The Promise of Christmas, “a Christmas celebration” is een musical-achtig koorwerk, vervaardigd door de Amerikaan Dan Burgess. Naast het musicalorkest van Honsels Harmonie en het uit 140 zangers en zangeressen bestaande WKV Musica wordt aan deze uitvoering medewerking verleend door de vocale mannengroep Orpheus uit de Oekraïne, dat uit 8 professionele zangers bestaat en op tournee is door Europa. Zij zullen onder meer schitterende liederen ten gehore brengen uit de Byzantijnse liturgie, maar ook spirituals en populaire kerstliederen. Het geheel duurt ongeveer anderhalf uur.

De H. Bartholomeuskerk te Poeldijk opent haar deuren om 19:30 uur. De uitvoering van The Promise of Christmas zal aanvangen om 20:00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 per persoon via het mailadres

Geef een reactie