Honsels Harmonie

Nieuws

Afscheidsconcert dirigent Honsels Harmonie

Afscheidsconcert dirigent Honsels Harmonie

HONSELERSDIJK – Op vrijdagavond 27 maart neemt Honsels Harmonie afscheid van haar maestro Jean Gruter. Kom naar het speciaal vóór hem en dóór hem gegeven afscheidsconcert. Met uw komst en muziek uit de oude doos willen zij stilstaan bij alles wat Jean Gruter voor Honsels Harmonie, haar leden en trouwe fans betekend heeft.

Jean Gruter staat sinds 1980 iedere dinsdagavond voor het A-orkest van Honsels Harmonie. Al jaren speelt het orkest in de 1e divisie en staat het bekend om haar veelzijdige repertoire. Tientallen concoursen, het landskampioenschap, jubileumconcerten en andere uiteenlopende concerten, hebben zij, de (oud) muzikanten en luisteraars, samen met Jean Gruter mogen beleven.

Het afscheidsconcert begint om 20.00 uur in De Voorhof in Honselersdijk en de toegang is gratis.

Geef een reactie