Honsels Harmonie

Nieuws

Kom naar het feestelijke Nieuwjaarsconcert van Honsels Harmonie

door Patricia Verkade

HONSELERSDIJK – In onze regio is het Nieuwjaarsconcert van Honsels Harmonie een bekend feestelijk moment waar vele muziekliefhebbers op af komen. Ook dit jaar verzorgt Honsels Harmonie op zaterdagavond 6 januari een bijzonder Nieuwjaarconcert in de Regenboogkerk.

Traditiegetrouw vindt dit concert plaats op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar en wordt er met feestelijke muziek het nieuwe jaar ingeluid. Het orkest wil met zoveel mogelijk mensen in contact komen en hen laten genieten, verrassen en inspireren. Daardoor bestaat het programma uit goed in het oor liggende muziekstukken van een hoogstaand niveau: Out of Africa, Langs Donau en Moldau, Star Wars Saga, Walz no. 2, Festive Overture, El Camino Real en Jazz Suite.

Honsels Harmonie is één van de grootste harmonieorkesten van onze regio. Kom daarom genieten van het mooie repertoire dat Honsels Harmonie u aanbiedt. Het concert is gratis. U bent welkom vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20 uur.

Bekijk hier de activiteit in de agenda.

Geef een reactie