Honsels Harmonie

Nieuws

Kom naar het 80-jarige Jubileumconcert van Honsels Harmonie

HONSELERSDIJK – Op 6 oktober 2018 bestaat Honsels Harmonie 80 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Op zaterdagavond 6 oktober 2018 geven wij daarom een mooi Jubileumconcert in de net gerenoveerde Leuningjes in Poeldijk.

Het concert wordt om 19.30 uur geopend door het leerlingenorkest met daarin jeugdig talent en met gevarieerde muziek onder leiding van dirigent Jarmo van Venetië. Na het leerlingenorkest zal het A-orkest van Honsels Harmonie plaatsnemen. Er zal een afwisselend programma worden uitgevoerd met medewerking van  Suzan Seegers. Zij is een Nederlandse zangeres en actrice. Zij is bij het Nederlandse publiek tot nu toe vooral bekend van de televisieserie “Op zoek naar Evita” waarin zij in de finale uitkwam. Zij speelde in 2008/2009 een belangrijke rol in de nieuwe Nederlandse productie van de musical Les Misérables.

Kaarten voor dit concert zijn € 15,- en zijn verkrijgbaar bij via nieuws@honselsharmonie.nl, leden of aan de deur (indien voorradig).

Aanvang van het concert is om 19.30 uur. De zaal gaat om 19.00 uur open, dan begint ook de kaartverkoop aan de deur.

Wij hopen U  op 6e oktober 2018 te mogen ontmoeten.

Geef een reactie