Honsels Harmonie

Nieuws

Jaarlijkse bazar

Honselersdijk – Op vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari 2019 organiseren we onze jaarlijkse bazar in Hemelsblauw te Honselersdijk. Ook dit jaar zijn er weer schitterende prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur en worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals de kindermiddag, de trekking van de Grote Verloting en is er een bloemen- en plantenstand.

Kindermiddag

Op zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur vindt de kindermiddag plaats. Naast het Rad van Avontuur kunnen kinderen verschillende activiteiten doen. Daag jezelf uit op de Nintendo Wii, speel Beethoven Bibber en laat je schminken! Altijd al een muziekinstrument willen proberen? Laat dan horen hoe hard jij kunt blazen bij ‘blaas ‘m raak!’. Ook is er een kleurplatenwedstrijd, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De kleurplaat.

Rad van Avontuur

De vrijdag- en zaterdagavond staat in het teken van het Rad van Avontuur waar ook dit jaar weer mooie prijzen verloot worden. U bent beide dagen vanaf 20.00 uur welkom in gebouw Hemelsblauw aan Poeldijksepad 1a te Honselersdijk. Op zaterdagavond wordt om 23.00 uur de trekking van de Grote Verloting verricht. De opbrengst van het evenement komt geheel ten goede aan Honsels Harmonie.

Geef een reactie