Honsels Harmonie

Nieuws

Rabo ClubSupport: Stemt u ook op ons?

Klik op de afbeelding voor onze ludieke video

Vrijdag 27 september is de Rabo ClubSupport (voorheen Rabo Clubkas Campagne) weer van start gegaan. Ook onze vereniging doet dit jaar weer mee!

Als je lid bent van Rabobank Westland, dan kun je ons en andere verenigingen en stichtingen steunen middels een sponsorbijdrage. Dit is gratis, door middel van stemmen. Natuurlijk zouden wij het fijn vinden als jullie twee van de vijf stemmen uitbrengen op Honsels Harmonie! 

Hoe werkt het? 
Klik hier: https://www.rabo-clubsupport.nl/westland/stemmen en kies voor stemmen. Per brief of e-mail heb je een code ontvangen van de Rabobank. Je kunt vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee per club. Het totaal aantal stemmen per club bepaalt uiteindelijk de hoogte van het sponsorbedrag. Stemmen is mogelijk tot 11 oktober 2019, dus wacht niet te lang en breng je stemmen uit! Bedankt alvast! 

Bestedingsdoel
Om muziek te maken heb je instrumenten nodig en muzikanten die noten kunnen lezen en muziek kunnen maken. Hiervoor zijn investeringen nodig. We werken met professionele muziekdocenten die muzieklessen verzorgen. Als lid van Honsels Harmonie krijg je een instrument in bruikleen. De opbrengst van Rabo ClubSupport gebruiken we graag voor dit doel.

Geef een reactie