Honsels Harmonie

Nieuws

Bazar op 7 & 8 februari

Honselersdijk – Op 7 februari en 8 februari 2020 organiseren we onze jaarlijkse bazar in Hemelsblauw in Honselersdijk. Ook dit jaar zijn er weer schitterende prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur en worden er tal van activiteiten georganiseerd zoals de kindermiddag, de trekking van de Grote Verloting en is er een goed gevulde bloemen- en plantenstand.

Kindermiddag

Op zaterdag vanaf 14.00 uur is het feest voor kinderen tijdens de kindermiddag. Naast het Rad van Avontuur zijn er veel spellen en activiteiten voor jong én oud. Kom stokvangen, speel Mario Kart, doe de VR-Xperience en test de zenuwen tijdens levensgroot dokter Beethoven. De kleinsten kunnen eendjes vissen, zich laten schminken of cupcakes versieren. Altijd al een muziekinstrument willen proberen? Laat dan horen hoe hard jij kunt blazen bij ‘blaas ‘m raak!’. Ook is er een kleurplatenwedstrijd, waarmee mooie prijzen te winnen zijn. De kleurplaat is te vinden op onze website.

Rad van Avontuur

De vrijdag- en zaterdagavond staan in het teken van het Rad van Avontuur waar ook dit jaar weer mooie prijzen verloot worden. Bezoekers zijn beide dagen vanaf 20.00 uur welkom in gebouw Hemelsblauw aan Poeldijksepad 1a in Honselersdijk. Op zaterdagavond wordt om 23.00 uur de trekking van de Grote Verloting verricht. De opbrengst van het evenement komt geheel ten goede aan nieuwe instrumenten, bladmuziek en muziekonderwijs voor de vereniging. Meer informatie over de bazar is te vinden op www.honselsharmonie.nl.

Geef een reactie