Honsels Harmonie

Nieuws

Kindermiddag bazar 2020

Heb jij zin in een gezellige middag met je vrienden en vriendinnen en wil jij leuke spellen spelen en mooie prijzen winnen? Kom dan naar de supergezellige kindermiddag op 8 februari 2020!

Spellen en activiteiten

Op 7 en 8 februari 2020 organiseren wij weer onze jaarlijkse bazar. Ook dit jaar ontbreekt de kindermiddag met veel (nieuwe) spellen en activiteiten niet. Krijg alle stokken te pakken bij het stokvangen, laat je vaardigheden zien tijdens Mario Kart, duik onder water met de VR-Xperience en houd je zenuwen onder controle tijdens levensgroot dokter Beethoven. Altijd al een muziekinstrument willen proberen? Laat dan horen hoe hard jij kunt blazen bij ‘blaas ‘m raak!’. Ook aan de kleinsten is gedacht: kom eendjes vissen, laat je schminken of maak je eigen cupcake. Voor maar € 5,00 koop je een spelletjeskaart. Heb je een spel goed afgerond? Dan krijg je een sticker. Een volle stickerkaart kun je inwisselen voor een tas vol met verrassingen.

Kleurplatenwedstrijd

Naast de spellen maak je kans op nóg meer mooie prijzen. Kinderen van groep 1 tot en met groep 8 kunnen meedoen met de kleurplatenwedstrijd. Klik hier voor de kleurplaat, kleur deze zo mooi mogelijk in en neem hem mee naar de kindermiddag. Het inleveren van jouw kleurplaat kan tot 15.30 uur. Er worden prijzen verdeeld over de mooiste, bijzonderste en creatiefste kleurplaten. De winnaars worden om 16.00 uur bekend gemaakt. Maar let op: je krijgt alleen je prijs als je aanwezig bent!

De kindermiddag start om 14.00 uur en vindt plaats in Hemelsblauw, Poeldijksepad 1 in Honselersdijk. Natuurlijk is deze middag ook het traditionele Rad van Avontuur aanwezig waar weer mooie prijzen te winnen zijn. Neem dus ook gezellig je ouders, ooms en tantes en opa’s en oma’s mee!

We hopen jullie allemaal te zien op de kindermiddag!

Geef een reactie