Honsels Harmonie

Nieuws

Nieuwjaarsconcert

NIEUWJAARSCONCERT 🍾 🥂 ✨ Vanavond zou traditiegetrouw ons nieuwjaarsconcert zijn. Elke eerste zaterdag van het jaar willen we graag met u het nieuwe jaar inluiden. Helaas kan dat dit jaar niet, maar willen we u wel een muzikale avond bezorgen.

Afgelopen jaar is een muzikaal gezien stil jaar geweest. We konden geen optredens geven, maar tussen de lockdowns door konden we gelukkig nog wel (aangepast) repeteren. Dit hield in dat we het orkest in ensembles hebben verdeeld om zo toch met een beperkt aantal personen te kunnen repeteren.

Ook hadden we voor het leerlingenorkest nog een digitaal kerstoptreden staan waarbij er vooraf een opname zou worden gemaakt. Wij wilden op deze manier de bewoners van het Het Westerhonk een muzikale kerstnachtdienst bezorgen, helaas was de opname gepland op 15 december, de eerste dag van de huidige lockdown.

Graag bieden we u het digitale concert nog een keer aan dat tijdens de Honselse Feestweek is uitgezonden en laten we u weten dat we aan het kijken zijn naar de mogelijkheden om digitale concerten te geven. Op die manier willen we u graag nog muzikale avond(en) geven.

Alle leden wensen u een mooi en goed 2021 toe en hopelijk kunnen we u zo spoedig mogelijk weer zien tijdens een concert!

https://youtu.be/vWIjubBhNc0

Geef een reactie