Honsels Harmonie

Nieuws

Open repetitie 23 november 2021

Afgelopen 1,5 jaar is het helaas heel stil geweest rondom Honsels Harmonie door alle coronaperikelen. Waar we konden hebben we gerepeteerd met het hele orkest of bijvoorbeeld in ensembles, maar concerten waren niet mogelijk. Omdat we u toch graag weer een keer willen ontmoeten, houden we een open repetitie op dinsdagavond 23 november 2021 in de Regenboogkerk in Honselersdijk.

Het A-orkest repeteert op deze avond van 20.00 tot 21.30 en iedereen die geïnteresseerd is, kan deze avond naar binnen lopen en luisteren naar het orkest. De toegang is gratis. In verband met de huidige coronamaatregelen controleren we uw QR-code. Vergeet deze niet mee te nemen. Na binnenkomst krijgt iedereen een plaats toegewezen.

Locatie: Regenboogkerk, Honselersdijk. Entree via de ingang aan de zijde van het Poeldijksepad (let op, de entree aan de Endeldijk zal niet open zijn).

We hopen jullie de 23e te zien.

Geef een reactie