Honsels Harmonie

Nieuws

Voorjaarsconcert in de Regenboogkerk

Na een lange periode van stilte is het eindelijk weer mogelijk om met het voltallige orkest een optreden te geven. Daarom is er op zaterdagavond 23 april een vrolijk en gevarieerd voorjaarsprogramma te horen in de Regenboogkerk in Honselersdijk.

“Onze muzikanten kunnen niet wachten om voor u te mogen optreden. Wij zijn dan ook dankbaar om u straks weer te zien”, zegt voorzitter Henk van den Bos.

Luister en verwonder

We hebben 7 muziekstukken op het programma staan. Herkenbare melodieën zijn te horen in de Huckleberry Finn Suite, Aladdin, West Side Story en The Best of Earth Wind & Fire. Dit wordt afgewisseld met Paris Montmartre, The Valencian Widow en Victory.

Mis het niet!

Dit toegankelijke en verrassende programma wilt u niet missen. Tussen 19.30 en 20.00 uur kunt u gratis naar binnen in de Regenboogkerk. Daarna begint de sfeervolle muzikale avond waar we allemaal al zo lang op hebben gewacht.

Geef een reactie