Honsels Harmonie

Nieuws

Honsels Harmonie haalt René van Kooten naar het Westland

Samen met René van Kooten, één van de meest bekende musicalsterren van Nederland, verzorgt muziekvereniging Honsels Harmonie op zaterdagavond 8 oktober een avondvullend programma in De Veiling in Poeldijk.

Speciaal voor dit najaarsconcert is samen met een arrangeur en multitalent René van Kooten een verrassend programma samengesteld waarmee de enthousiaste muzikanten zich van hun beste kant gaan laten zien. Daarbij wordt het orkest ondersteund door een combo, bestaande uit een professionele drummer, pianist, gitarist en basgitarist. De veelzijdige stem en verbindende performance van René in combinatie met het voltallige orkest en het combo gaat een bijzondere happening worden.

Bekende nummers

Deze muzikale samenstelling belooft een gevarieerd en herkenbaar programma neer te zetten. Met de prachtige nummers Music van John Miles, Gethsemane uit Jesus Christ Supersar, Can’t Take My Eyes off You van Jersey Boys, Radar Love van Golden Earring tot de meezinger ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy is het duidelijk dat je deze onvergetelijke avond niet mag missen!

Groot feest in De Veiling

Toegangskaarten a € 20,- per stuk (inclusief consumptie) zijn online verkrijgbaar via https://honselsharmonie.ticketapply.com/najaarsconcerthonselsharmonie/webshopv2.htm. Als het concert nog niet uitverkocht is, zijn er ook nog kaarten te koop aan de deur. De grote zaal van De Veiling gaat open om 19.30 uur waarna het concert om 20.00 uur begint.

René van Kooten

René van Kooten is niet meer weg te denken uit de Nederlandse artiestenwereld. Tijdens zijn loopbaan als musicalster, zanger en acteur heeft hij verschillende Musical Awards in de wacht gesleept. Hij is bekend door verschillende musicals zoals Aïda, Beauty and the Beast, Les Misérables, Grease en Evita. Ook op tv is hij geen onbekende. Zo vertolkte hij in 2013 de rol van Jezus in The Passion, trad hij in 2016 op in de Beste Zangers van Nederland en was hij bij The Masked Singer in 2021 de farao.

Geef een reactie