Honsels Harmonie

Nieuws

Vier het nieuwe jaar met feestelijke muziek van Honsels Harmonie

POELDIJK – Er is geen mooiere traditie dan het nieuwe jaar feestelijk te vieren met het Nieuwjaarsconcert van Honsels Harmonie. Als er twee dingen essentieel zijn op een Nieuwjaarsconcert zijn dit vrolijke muziek én uiteraard Strauss. Ga daarom zaterdagavond 7 januari zwierend het nieuwe jaar in met een polka, wals, marsmuziek en filmmuziek.

De muziekcommissie van Honsels Harmonie is weer op zoek gegaan naar een gevarieerd programma van mooi gedragen muziek tot virtuoos met snelle passages. “Daarbij halen we inspiratie uit de bekende traditionele Nieuwjaarsconcerten en de actualiteit zoals films en andere gebeurtenissen.”

Programma

De avond begint met het traditionele muziekstuk  ‘Festmusik der Stadt Wien’ en het uitdagende symfonisch werk ‘Le Carnaval Romain Overture’. Daarna gaat u verder met de hedendaagse muziek van ‘Four Scottish Dances’ en ‘Elpis for Wind Band’. Tot slot kunt u genieten van de filmmuziek ‘Jurassic Park’ en ‘Elvis Presley’, de King of Rock and Roll waar onlangs een succesvolle film over is verschenen.

Gratis toegang

Honsels Harmonie is één van de grootste harmonieorkesten van onze regio. Kom daarom genieten van het mooie repertoire dat Honsels Harmonie u aanbiedt. Het concert is gratis. U bent welkom vanaf 19.30 uur in De Veiling in Poeldijk. Het concert begint om 20.00 uur.

Concerten in 2023

Met het Nieuwjaarsconcert van Honsels Harmonie geeft u het nieuwe jaar vol prachtige concerten een vliegende muzikale start. En met het 85-jarig jubileum van de vereniging in 2023 belooft het een feestelijk jaar te worden! Honsels Harmonie wenst u tijdens het Nieuwjaarsconcert alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar. Gelukkig nieuwjaar!

Geef een reactie