Honsels Harmonie

Nieuws

Muzikaal het nieuwe jaar in met Honsels Harmonie

Er is geen mooiere traditie dan het nieuwe jaar feestelijk in te luiden met het Nieuwjaarsconcert van Honsels Harmonie. Geniet op 6 januari van de vrolijke klanken van polka’s, walsen en marsen in de Rooms-Katholieke kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk.

Na ongeveer 5 jaar geeft de muziekvereniging uit Honselersdijk haar Nieuwjaarsconcert weer in eigen dorp. Voorzitter Henk van den Bos: “Vanwege de omvang van ons orkest waren we na de sloop van De Voorhof aangewezen op concertlocaties buiten Honselersdijk. Al langer speelde bij ons de wens om weer concerten in ons eigen dorp te geven, want veel van ons trouwe publiek komt daar ook vandaan. We waren daarom erg blij toen bleek dat we dit jaar terecht konden in de Rooms-Katholieke kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk!”

Programma
Het publiek staat een programma met uiteenlopende muziekstukken te wachten, waarin natuurlijk de walsen en de polka’s niet ontbreken. De avond begint met het statische muziekstuk ‘Procession of the Nobles’ en het welbekende werk ‘Il Barbiere di Siviglia’. Daarna zwiert u door het programma met de ‘Waltz of the Flowers’ en de ‘Champagner Galopp’. De traditionele werken worden afgewisseld met hedendaagse muziek van onder andere ‘Noah’s Ark’ en ‘Les Miserables’.

Gratis toegang
Kom genieten van het mooie repertoire dat Honsels Harmonie u aanbiedt. Het concert is gratis en u bent welkom vanaf 19.30 uur in de Rooms-Katholieke kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk. Het concert begint om 20.00 uur.

Geef een reactie