Prachtige opbrengst Bazar 2024!

Op zaterdag 3 februari hielden wij onze jaarlijkse en inmiddels traditionele Bazar in Zalencentrum Hemelsblauw in Honselersdijk. We kijken met trots terug op een zeer goed bezochte Bazar, waarbij we een prachtige eindbedrag hebben opgehaald die volledig ten goede komt aan onze muziekvereniging. Veel dank aan onze trouwe sponsors en bezoekers en natuurlijk onze leden ook dit jaar weer flink de schouders eronder hebben gezet!

Om 10.00 uur stonden we in de startblokken op de parkeerplaats van de Albert Heijn in Honselersdijk met onze poffertjeskraam. Om 14.00 uur verhuisde de kraam naar Hemelsblauw, waar de Kindermiddag met allemaal leuke spellen en mooie prijzen losbarstte. Na een drukke middag met een heleboel blije kinderen was het vanaf 20.00 uur tijd voor een gezellige avond met prachtige prijzen bij het Rad van Avontuur. De allerlaatste draai aan het rad van deze bazar werd toevertrouwd aan Henk van den Bos, die na ruim 30 jaar zijn rol als ‘raddraaier’ op de bazar door heeft gegeven aan Bram Hofland. Een woord van dank en een bos bloemen voor Henk waren na al die jaren natuurlijk meer dan terecht!

Uitslag Grote Verloting

Op zaterdagavond is ook de uitslag van de Grote Verloting bekend gemaakt. Wij feliciteren alle winnaars, die inmiddels van ons persoonlijk bericht hebben ontvangen. Hieronder volgen de winnende nummers op een rijtje:

1e prijs: lotnummer 2970 (Robot grasmaaier van Boekestijn Tuinmachines)
2e prijs: lotnummer 1338 (Smart ECO Heater van Verwarmwinkel.nl)
3e prijs: lotnummer 1151 (Twee proeflessen bij SRMO op instrument naar keuze)
4e prijs: lotnummer 1454 (Lasergamen voor 4 personen bij Van der Ende Racing Inn)
5e prijs: lotnummer 1239 (Dinerbon Family Treffers twv € 50,00)
6e prijs: lotnummer 1867 (2 kaarten voor een voorstelling bij WestlandTheater de Naald)
7e prijs: lotnummer 1708 (Cadeaubon twv € 25,00 van Roel & Sandra Bakker Juwelier
8e prijs: lotnummer 2712 (Kaaspakket van Kaasboer Corné)
9e prijs: lotnummer 1888 (Boeket van Bloemendijk twv € 25,00)
10e prijs: lotnummer 1333 (1/5 Staatslot (straatje))

Extra leuk was dat de winnaar van de hoofprijs van de Grote Verloting in de zaal zat. Niemand minder dan ons eigen lid Arwin Prins mocht diezelfde avond nog de Robot grasmaaier van Boekestijn Tuinmachines in ontvangst nemen. En dat was niet de enige prijs die wij aan hem mochten overhandigen, want hij bleek ook nog eens de meeste loten van alle leden verkocht te hebben. Met maar liefst 105 verkochte loten stak hij er met kop en schouders bovenuit. Voor het derde jaar op een rij mocht Arwin de dinerbon van Family Treffers in ontvangst nemen. Van harte gefeliciteerd en natuurlijk ook eetsmakelijk!