Concert voor Hospice Beukenrode

BENEFIETCONCERT VOOR HOSPICE BEUKENRODE

HONSELERSDIJK – Op zaterdagavond 8 april geeft Honsels Harmonie met soliste Andra Isabel Wildgrube een benefietconcert. Dit concert wordt speciaal georganiseerd voor iedereen die Hospice Beukenrode uit Naaldwijk een warm hart toedraagt.

Margriet Boutkan was 49 jaar muzikant bij Honsels Harmonie en heeft de laatste dagen van haar leven doorgebracht in Hospice Beukenrode in Naaldwijk. Vorig jaar overleed zij na een kort ziekbed op 63-jarige leeftijd.

Kom en koop een kaartje en geef je steun aan het hospice. “Met elkaar zorgen we voor een onvergetelijke mooie muzikale avond”, aldus voorzitter Henk van den Bos van Honsels Harmonie. De kaarten kosten € 15,-. Kaarten zijn te koop via benefietconcerthospice@gmail.com. Of direct bij de leden van Honsels Harmonie.

De gehele opbrengst van deze muzikale avond wordt geschonken aan Hospice Beukenrode. Hiermee kan het hospice onderhoud en verbeteringen aan hun gastenkamers bekostigen.

Het Benefietconcert vindt plaats in de Regenboogkerk te Honselersdijk. Het concert begint om 20.00 uur.

Wij bedanken de volgende sponsoren voor hun bijdrage aan dit concert om de opbrengst voor het hospice zo groot mogelijk te maken: