Voorjaarsconcert 2024

Voorjaarsconcert met wereldmuziek door Honsels Harmonie

De muzikanten van Honsels Harmonie nemen je tijdens het Voorjaarsconcert op zaterdagavond 13 april in de Rooms-Katholieke kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk graag mee op muzikale wereldreis.

Muziek uit verschillende werelddelen
“We starten in Europa: proef van de Spaanse cultuur en dwaal door de straten van Praag. Per boot gaan we onder begeleiding van Arabische klanken verder naar het Midden-Oosten. Vervolgens reizen we door naar de Appalachen gebergten in Noord-Amerika en zakken we steeds verder af naar swingend Zuid-Amerika”, legt dirigent Arno Schipdam uit.

Mis het niet!
Dit toegankelijke en verrassende programma wil je niet missen. Je bent welkom vanaf 19.30 uur in de Rooms-Katholieke kerk aan de Dijkstraat in Honselersdijk. Het concert begint om 20.00 uur. Toegang aan de deur is € 10,- voor volwassenen en voor kinderen tot en met 18 jaar € 5,-.