Honsels Harmonie

Muziekles

Muziekles bij Honsels Harmonie
Lijkt het spelen van een muziekinstrument jou ook helemaal te gek? Dan kun je bij ons op les komen. Wanneer je een instrument wilt leren bespelen kom je eerst op les bij een bevoegd docent. Daar wordt op een leuke manier gewerkt aan het leren noten lezen, ritmes tellen en techniek van de mond en vingers. Er wordt ook aandacht besteed aan muziektheorie, omdat je toch moet weten wat verschillende muzikale uitdrukkingen en afkortingen betekenen.

Muziekles door SRMO
Als vereniging vinden wij kwalitatief muziekonderwijs belangrijk. Onze muzieklessen worden gegeven door deskundige docenten van de Stichting Regionaal Muziekonderwijs (SRMO). De opleidingen voldoen dan ook aan strenge, landelijke eisen. De lessen worden in Naaldwijk en Honselersdijk gegeven en duren 20 minuten.

HaFaBra Muziekdiploma
Als je muziekles volgt, dan kun je ook muziekdiploma’s behalen. Hoe hoger het HaFaBra-examen (van gradatie A tot en met D) hoe hoger de eisen die worden gesteld. Als je je A-diploma hebt behaald, dan mag je naar het leerlingenorkest. Na het behalen van het B-diploma mag je doorstromen naar het A-orkest. Het leerlingenorkest en het A-orkest repeteren op dinsdagavond. Wil je een keer komen luisteren? Dan is dat geen probleem. Neem dan wel even contact op met het secretariaat.

Proefles
Wil je graag een instrument leren bespelen, maar weet je nog niet precies welk instrument? Meld je dan aan voor €15,00 aan voor vier proeflessen. Na een paar lessen weet je of je verder wilt gaan met muzieklessen. Schrijf je bij ons secretariaat in voor een proefles via info@honselsharmonie.nl of vul het contactformulier in.

Moet ik zelf een instrument aanschaffen?
Nee, zolang je lid bent van de vereniging krijg je van ons een instrument in bruikleen. Wanneer er iets aan je instrument mankeert, neem dan contact op met de leerlingencoördinator. Dan zorgt de vereniging dat het instrument weer gerepareerd wordt.

Opzegtermijn muziekles
Het seizoen loopt gelijk aan een schooljaar, van september tot en met juni. Als je geen les meer wilt, dan meld je dit vóór 1 juni schriftelijk bij de leerlingencoördinator.

Klik hier voor meer informatie over de kosten van een lidmaatschap bij Honsels Harmonie.